4
arhitecti si manageri in constructii
360°

consultanta in arhitectura si design

100

proiecte

5

ani de activitate

SERVICII

PROIECTe

TESTIMONIALE

 

Am avut inspiratia de a lucra cu echipa Atelier507. Chiar daca lucrarile prezentate nu s-au materializat in totalitate, le-am apreciat pe fiecare dintre ele.

Am descoperit o echipa tanara, entuziasta si profesionista alaturi de care iti face placere sa lucrezi.

Octavian Lazar, General Manager CARO Hotel

 

Cand incepi un proiect, esti stresat ca nu stii daca va "arata bine" la final, daca va placea. Ei sunt cei care mi-au demonstrat ca, la final, intotdeauna place! Idei frumoase, oameni buni, o echipa unita - Atelier 507!

Jean Vlad, Hacienda del Sol

Mie mi se pare absolut normal ca, atunci cand bat un cui cu dreapta, pe stanga s-o ascund intr-un dulap. Da’ tot mi-o nimeresc. Asa ca nici nu vreau sa aud de ciocane, cuie, suruburi, desene, constructii, moloz, fire, ziduri, parchet, drumuri, carat, sapat, lipit, proiecte, muncitori, masuratori, ingineri, electricieni, tamplari, ciment s.a.m.d.

Nu vreau sa-mi bat capul cu nimic. Cu asta se ocupa baietii astia! Si chiar s-au ocupat, iar cel mai straniu e ca niciunul n-a ajuns la urgente.

Iulian Postelnicu

Am lucrat cu tinerii arhitecti de la Atelier 507 pentru amenajarea apartamentului de patru camere in care urma sa locuim 2 adulti si 2 copii, dintre care unul nou-nascut.

cu tinerii arhitecti de la Atelier 507 pentru amenajarea apartamentului de patru camere in care urma sa locuim 2 adulti si 2 copii, dintre care unul nou-nascut. Tema pe care ne-au propus-o a fost una foarte potrivita din punct de vedere estetic si functional, executia amenajarii s-a desfasurat lin, iar comunicarea intre noi si echipa de arhitecti a decurs minunat.

Mihaela Toma

 

Colaborarea pe care ne-a acordat-o Atelier  507 prin prestarea de servicii de arhitectura si design pentru Hotel Narcis din Saturn, a fost una foarte buna.

Profesionalismul de care a dat dovada recomanda compania Atelier 507 ca un partener de incredere.

Mihai Zamfir, General Manager THR Marea Neagra